Ota yhteyttä puhelimitse: 0400227783

Malli 2 toimitussisältö

RAKENNUSTAPASELOSTE, SEKÄ MATERIAALI- JA KALUSTELUETTELO OMAKOTITALOLLE

 

 1. Perustukset:

Rakennesuunnitelman mukaan joko antura- tai paalutusperustus.

 1. Runko:

Kivirunko

 1. Katto:

Tehdasvalmisteiset ristikot, tiilikatto, väri kaavamääräysten mukaisesti. Lumiesteet kulkuväylien kohdalla.

 1. Julkisivut:

Rapattu pinta, väri kaavamääräysten mukaan.

 1. Ikkunat:

Tehdasvalmisteiset ikkunat.

 1. Ulko-ovet:

Kodinhoitohuoneen ovessa lasiaukko puoleen väliin ovea ja terassin ovi kokolasinen. Pääovi umpiovi vaakaurituksella. Pääoven vieressä kiinteä ikkuna.

 1. Lämmitysjärjestelmä:

Vesikiertoinen lattialämmitys, poistoilmalämpöpumppu sekä varaava takka.

 1. Ilmastointi:

Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.

 1. Sähkötyöt:

Piirustusten ja määräysten mukaisesti. Kiinteä Led-valaistus keittiössä, WC:ssä, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa. Talon kiinteä ulkovalaistus.

 1. Väliovet:

Valkoiset tehdasvalmisteiset kevyet peili- tai laakaovet Ostajan valinnan mukaan, Myyjän esittämistä vaihtoehdoista. Saunassa lasiovi ja ikkuna pesuhuoneen puolelle.

 1. Makuuhuoneet 1:

Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Vaatehuone kalustamaton.

 1. Makuuhuoneet 2 & 3:

Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Kaapistot Puustellin suunnitelman mukaan.

 1. Keittiö:

Kalusteet ja koneet: Puustellin suunnitelman mukaan.

 1. Olohuone:

Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Takka Myyjän esittämistä vaihtoehdoista.

 1. Kodinhoitohuone:

Kalusteet Puustellin suunnitelman mukaan. Seinät maalattu valkoiseksi tai tapetoitu lasikuitutapetilla. Paikka pesutornille. Pesuallas ja hana (Oras tai vastaava). Katto kuusipaneelia. Lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Poistoilmalämpöpumppu sijoitetaan kodinhoitohuoneeseen.

 1. Pesuhuone ja sauna:

Pesuhuoneessa lattia sekä seinät laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Kaksi suihkua ja varaus WC:lle. Saunassa lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Saunan seinät ja katto kuusipaneelia, lauteet puurunkoisia ja istuinosa leppää tai vastaavaa.

 1. WC:

Seinät ja lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Kalusteet Puustellin suunnitelman mukaan. Vesikalusteet Oras tai vastaava. Katto mdf-paneelia.

 1. Eteinen:

Liukuovikaapisto Puustellin suunnitelman mukaan. Seinät maalattu valkoiseksi. Lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto mdf-paneelia

 1. Yläkerta:

Yläkertaan rakennetaan makuuhuoneet talon kumpaankin päätyyn, sekä aulatila ja WC. WC:n ja makuuhuoneiden kalustukset vastaavat kuin alakerrassa. Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Puuportaat.

 1. Keittiö:

Kalusteet ja koneet: Puustellin suunnitelman mukaan.

 

 1. Tontti:

Rakennusjätteet poistetaan ja tontilla oleva irtomaa tasoitetaan. Sepeliosuuksille toimitetaan soraa.