Ota yhteyttä puhelimitse: 0400227783

Malli 2

Tässä talossa asuinpinta-ala on 115 m² (kokonaispinta-ala 133 m²). Tämä talomalli muistuttaa suurelta osin talomallia 1. Suurimmat muutokset on olohuoneessa ja ruokailutilassa. Terassin ovi on siirretty talon päätyyn, johon sijoittuu oleskelupiha. Talossa on avokeittiö niemekkeellä, ja ruokailutilaan mahtuu hyvin isompikin pöytä. Olohuoneesta ja ruokailutilasta on näkymät kolmeen suuntaan ja tila on valoisa. Makuuhuoneita on kolme; päämakuuhuoneen yhteyteen tulee vaatehuone ja kahteen muuhun makuuhuoneeseen kaapistot. Saunatiloissa on kaksi suihkua ja WC löytyy makuuhuoneiden läheisyydestä.

Talon suunnittelussa on pyritty hukkaneliöiden minimointiin ja mahdollisimman käytännölliseen pohjaratkaisuun. Eteinen on avara ja siinä on suuri kaapisto. Vaatehuoneita on kaksi ja kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa, sekä käynti ulos. Talon pohjaratkaisun etuna on myös se, että talon oleskelutilat ovat toisella puolella taloa makuuhuoneisiin nähden.

Tämä talo sopii hyvin tontille, jossa oleskelupihalle järkevin paikka on talon päädyssä. Terassia voidaan hyvin myös levittää talon pitkille sivuille, jolloin terassi saadaan varmasti oikeaan suuntaan aurinkoon nähden. Talo voidaan tarvittaessa helposti kääntää myös peilikuvaksi. Teemme talon yläkertavarauksella, jolloin taloa voidaan laajentaa myöhemmin yläkertaan. Portaille on varaus eteisessä.

 

<< Näytä kaikki
Malli 2 toimitussisältö

Ulkokuvat

Arkkitehtikuvat

Sisäkuvat