Ota yhteyttä puhelimitse: 0400227783

Malli 1 toimitussisältö

RAKENNUSTAPASELOSTE, SEKÄ MATERIAALI- JA KALUSTELUETTELO OMAKOTITALOLLE
 
 1. Perustukset:
Rakennesuunnitelman mukaan joko antura- tai paalutusperustus.
 1. Runko:
Kivirunko
 1. Katto:
Tehdasvalmisteiset ristikot, tiilikatto, väri kaavamääräysten mukaisesti. Lumiesteet kulkuväylien kohdalla.
 1. Julkisivut:
Rapattu pinta, väri kaavamääräysten mukaan.
 1. Ikkunat:
Tehdasvalmisteiset ikkunat.
 1. Ulko-ovet:
Kodinhoitohuoneen ovessa lasiaukko puoleen väliin ovea ja terassin ovi kokolasinen. Pääovi umpiovi vaakaurituksella. Pääoven vieressä kiinteä ikkuna.
 1. Lämmitysjärjestelmä:
Vesikiertoinen lattialämmitys, poistoilmalämpöpumppu sekä varaava takka.
 1. Ilmastointi:
Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
 1. Sähkötyöt:
Piirustusten ja määräysten mukaisesti. Kiinteä Led-valaistus keittiössä, WC:ssä, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa. Talon kiinteä ulkovalaistus.
 1. Väliovet:
Valkoiset tehdasvalmisteiset kevyet peili- tai laakaovet Ostajan valinnan mukaan, Myyjän esittämistä vaihtoehdoista. Saunassa lasiovi ja ikkuna pesuhuoneen puolelle.
 1. Makuuhuoneet 1:
Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Vaatehuone kalustamaton.
 1. Makuuhuoneet 2 & 3:
Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Kaapistot Puustellin suunnitelman mukaan.
 1. Keittiö:
Kalusteet ja koneet: Puustellin suunnitelman mukaan.
 1. Olohuone:
Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Takka Myyjän esittämistä vaihtoehdoista.
 1. Kodinhoitohuone:
Kalusteet Puustellin suunnitelman mukaan. Seinät maalattu valkoiseksi tai tapetoitu lasikuitutapetilla. Paikka pesutornille. Pesuallas ja hana (Oras tai vastaava). Katto kuusipaneelia. Lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Poistoilmalämpöpumppu sijoitetaan kodinhoitohuoneeseen.
 1. Pesuhuone ja sauna:
Pesuhuoneessa lattia sekä seinät laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Kaksi suihkua ja varaus WC:lle. Saunassa lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Saunan seinät ja katto kuusipaneelia, lauteet puurunkoisia ja istuinosa leppää tai vastaavaa.
 1. WC:
Seinät ja lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Kalusteet Puustellin suunnitelman mukaan. Vesikalusteet Oras tai vastaava. Katto mdf-paneelia.
 1. Eteinen:
Liukuovikaapisto Puustellin suunnitelman mukaan. Seinät maalattu valkoiseksi. Lattia laattaa Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto mdf-paneelia
 1. Yläkerta:
Yläkertaan rakennetaan makuuhuoneet talon kumpaankin päätyyn, sekä aulatila ja WC. WC:n ja makuuhuoneiden kalustukset vastaavat kuin alakerrassa. Seinät maalattu valkoiseksi, lattia laminaattia tai parkettia Ostajan valinnan mukaan 20€/m2. Katto paneloitu mdf-paneelilla. Puuportaat.
 1. Keittiö:
Kalusteet ja koneet: Puustellin suunnitelman mukaan.
 
 1. Tontti:
Rakennusjätteet poistetaan ja tontilla oleva irtomaa tasoitetaan. Sepeliosuuksille toimitetaan soraa.