Ota yhteyttä puhelimitse: 0400227783

Malli 1

Tämä talomalli on asuinpinta-alaltaan 115 m² (kokonaispinta-ala 133 m²). Talossa on avokeittiö niemekkeellä, ja ruokailutilaan mahtuu hyvin isompikin pöytä. Olohuoneen suurista ikkunoista tulvii valoa. Makuuhuoneita on kolme; päämakuuhuoneen yhteyteen tulee vaatehuone ja kahteen muuhun makuuhuoneeseen kaapistot. Saunatiloissa on kaksi suihkua ja WC löytyy makuuhuoneiden läheisyydestä.

Talon suunnittelussa on pyritty hukkaneliöiden minimointiin ja mahdollisimman käytännölliseen pohjaratkaisuun. Eteinen on avara ja siinä on suuri kaapisto. Vaatehuoneita on kaksi ja kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa, sekä käynti ulos. Talon pohjaratkaisun etuna on myös se, että talon oleskelutilat ovat toisella puolella taloa makuuhuoneisiin nähden.

Tämä talo sopii hyvin tontille, jossa oleskelupihan halutaan jäävän sisääntulon puolelle taloa. Talo voidaan tarvittaessa helposti kääntää myös peilikuvaksi. Teemme talon yläkertavarauksella, jolloin taloa voidaan laajentaa myöhemmin yläkertaan. Portaille on varaus eteisessä.
<< Näytä kaikki
Malli 1 toimitussisältö

Ulkokuvat

Arkkitehtikuvat

Sisäkuvat