Ota yhteyttä puhelimitse: 0400227783

Omat talomallimme

Urakkakohteiden lisäksi teemme omia kivitalomallejamme Avaimet Käteen -periaatteella. Talomallistossamme on tällä hetkellä kolme muunneltavaa ja kustannustehokasta mallia, jotka toteutamme kiinteään hintaan omalle tontillemme tai asiakkaan hankkimalle tontille.

 

Talomallimme ovat helposti muokattavissa erilaisille tonteille sopiviksi. Otamme aina suunnittelussa huomioon auringonvalon suunnan, pihan sijoittelun ja toimivuuden sekä ympäristön. Saat mahdollisuuden vaikuttaa talon pintamateriaaleihin. Suunnitteluvaiheessa voidaan tehdä isompiakin muutoksia: Kääntämällä talo peilikuvaksi, muuttamalla terassin paikkaa tai muokkaamalla terassin suuntaa saadaan malleistamme aikaiseksi lähes tontille kuin tontille sopiva talo. Myös ikkunoiden kokoa ja paikkaa on mahdollista muokata. Talomallimme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta muutoksia on mahdolllista toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme suunnitelleet talomallimme juuri sopivan kokoisiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle. Yläkertavarauksen ansiosta taloihin on mahdollista tehdä laajennus myöhemmin, jolloin esimerkiksi perheen kasvaessa ei tarvitse muuttaa. Teemme kustannustehokkaita taloja, joissa emme kuitenkaan tingi laadusta. Rakentamamme talot ovat nykyaikaisia, ne kestävät aikaa ja niiden asumiskustannukset pysyvät alhaisina.

 

Ota yhteyttä niin keskustellaan vaihtoehdoista ja kustannuksista. Hintamme on varmasti kilpailukykyinen ja palvelumme erinomaista.

Klikkaa talon pohjakuvaa ja katso mallin tarkemmat tiedot!

Omat talomallimme