Ota yhteyttä puhelimitse: 0400227783

Millainen on sinun unelmiesi koti?

Unelmien koti huokuu lämpöä ja arvokkuutta, seisoo jykevästi paikoillaan ja on laadukkaasti rakennettu. Koti voi olla pieni tai iso, yksi- tai useampikerroksinen, vaalea tai tumma ja sen voi rakentaa tasamaalle tai rinteeseen. Pääasia on, että se on asukkaidensa näköinen.

Kivitalo on vastaus monen rakennusprojektiin ryhtyvän toiveisiin. Joskus se jää kuitenkin haaveeksi, sillä kivitalon ajatellaan olevan kallis ja hankala rakentaa. Oikeanlaisen suunnittelun ja osaavan urakoitsijan avulla kivitalo on kuitenkin saavutettavissa oleva unelma ja varteenotettava vaihtoehto puutalopaketeille.

Kaikki lähtee suunnittelusta

Suurin osa kivitaloista suunnitellaan yksilöllisesti. Tämä on järkevää, sillä juuri teidän perheenne tarpeisiin suunniteltu koti minimoi hukkaneliöitä ja auttaa sitä kautta säästämään kokonaiskustannuksissa. Näin voitte panostaa perheellenne tärkeisiin tiloihin ja rakennatte vain sen, mitä tarvitsette.

Kivi mahdollistaa vaativatkin rakenteet ja monimutkaiset muodot. Hyvä suunnittelija osaa hyödyntää tätä ja ymmärtää kustannustehokkuuden optimoimiseksi myös kiven vaatiman mitoituksen. Ammattilaisten käsissä kivi taipuu moneksi.

Kivi on monipuolinen luonnonmateriaali

Kivi on ekologinen materiaali. Kivirakentamisen tuotteet valmistetaan Suomessa. Energiatehokkuudeltaan erinomaisessa kivitalossa päästään hyviin U-arvoihin ja yhtenäinen sekä tiivis seinärakenne anturasta kattoon estää hallitsemattomat lämpövuodot. Kivitalon massiivinen runko auttaa säästämään energiaa, kun kiviseinien massa tasaa lämmönvaihteluita. Tämän vuoksi kivitalossa on kesällä viileää ja talvella lämmintä.

Kestävä kivitalo on huoltovapaa eikä vaadi jatkuvaa maalaamista. Rapattuna pinta kestää helposti kolme vuosikymmentä ilman huoltoa – samassa ajassa puuverhoillut talot vaativat huoltomaalausta poikkeuksetta. Kivi on materiaalina myös hyvin äänieristävää – yläkerran askeläänet eivät kuulu alakertaan ja seinärakenne vaimentaa myös ulkoa tulevan melun minimiin. Kivitalon seinistä ei tarvitse taulua kiinnittäessä etsiä koolauksia, vaan jokainen kohta seinässä kelpaa kiinnityspisteeksi.

Kivi on rakennusmateriaalina loistava myös sen paloturvallisuuden sekä kosteudenkeston takia. Koska kivi ei homehdu tai lahoa, sitä käytetään usein puutaloissakin kosteiden tilojen rakennusmateriaalina.

 

Rakennetaan yhdessä kestävä koti, ota yhteyttä!